Stel cookie voorkeur in

Capelle of Krimpen als toekomstige werkplek

BLICK op onderwijs beheert tien openbare basisscholen en één school voor voortgezet onderwijs in Capelle aan den IJssel en Krimpen aan den IJssel. Deze scholen geven heel duidelijk vorm aan 'zorgbreedte' vanuit inhoudelijke doelen en verantwoordelijkheden. Er is een sfeer van collegiale samenwerking om de verantwoordelijkheid voor alle leerlingen samen te dragen, zowel binnen de teams als binnen het totale openbare onderwijs in Capelle aan den IJssel en Krimpen aan den IJssel.

Op een BLICK-school houdt men rekening met en gaat men uit van wederzijds respect voor wat betreft levensovertuiging van leerlingen, ouders en personeelsleden. Daarbij wordt van leerkrachten verwacht om de eigen levensovertuiging terughoudend uit te dragen. Het betekent overigens niet dat alle ideeën getolereerd hoeven te worden. Er wordt hierbij uitgegaan van respect binnen de kaders van de Nederlandse samenleving

Wil je werken bij BLICK? Dan kies je voor:

 • zekerheid naar de toekomst
 • inhoudelijkheid en (mede)verantwoordelijkheid
 • goede sfeer, overzichtelijkheid en kleinschalig
 • meewerken aan een proces van uitbouw van het openbaar onderwijs
 • een organisatie in ontwikkeling
 • een lerende organisatie
 • werkplezier met passie voor je vak

Onze arbeidsvoorwaarden en salariëring volgen CAO PO/ CAO VO

Stuur uw (open) sollicitatie naar:

w.lingen@blickoponderwijs.nl (t.a.v. mw. W. Lingen)

Of naar:

BLICK op onderwijs
afdeling personeelszaken t.a.v. mw. W. Lingen
Postbus 776
2900 AT Capelle aan den IJssel

"Geef me een baan die bij me past en ik hoef nooit meer te werken."

Confucius 

Invalleerkracht (PO)

Onverwachte afwezigheid van leerkrachten brengt de continuïteit en kwaliteit van het onderwijs in gevaar. Om ervoor te zorgen dat de leerlingen gewoon een docent voor de klas hebben bij afwezigheid van hun eigen docent maken we gebruik van invalleerkrachten.

Het werk als invalleerkracht stelt bepaalde eisen aan de kandidaat.
Trefwoorden daarbij zijn:

 • brede inzetbaarheid
 • meer dan gemiddeld aanpassingsvermogen
 • flexibiliteit 
 • goede communicatieve vaardigheden.

Ben jij een leerkracht die niet iedere dag wil werken, of het heerlijk vindt om les te geven maar geen vaste baan ambieert. Of misschien ben je pas afgestudeerd, maar weet je nog niet welke school of groep bij jou past of wil je nog verder studeren en daarbij nog voeling houden in je werkveld....!?

BLICK is permanent op zoek naar nieuwe vervangers. Wil je ook op een van onze scholen werken, dan nodigen wij u graag uit een open sollicitatiebrief te schrijven, voorzien van een recente CV.

Stuur uw open sollicitatie naar:

w.lingen@blickoponderwijs.nl (t.a.v. mw. W. Lingen)

of naar:

BLICK op onderwijs
afdeling personeelszaken t.a.v. mw. W. Lingen
Postbus 776
2900 AT Capelle aan den IJssel

Stafbureau

Op het stafbureau lever je indirect een bijdrage aan de ontwikkeling van onze scholen en leerlingen. De adviseurs op het stafbureau hebben hart voor de ontwikkeling van mensen en dragen zorg voor het ontwikkelen, voorbereiden van het stichtingsbeleid en ondersteunen bij de uitvoering ervan. Daarnaast levert het stafbureau dienstverlening op het terrein van administraties, ondersteuning, advisering en training.

Het stafbureau beschikt over de volgende kernfuncties: personeel en organisatie, financiën en administratie, huisvesting en inkoop, communicatie, ICT en onderwijs & kwaliteit.

Op dit moment zijn er geen vacatures op het stafbureau