Stel cookie voorkeur in

Meet en Match

Mogelijkheden binnen BLICK

Benieuwd naar de mogelijkheden die de BLICK scholen in Capelle en Krimpen aan den IJssel jou te bieden hebben? Kom naar de Meet & Match middag op woensdag 15 mei 2019!

Meet & Match middag

BLICK op onderwijs nodigt je graag uit op 15 mei tijdens de Meet & Match middag. Als vertegenwoordiger van 9 basisscholen en een middelbare school in Capelle en Krimpen aan den IJssel, biedt BLICK op onderwijs vele mogelijkheden voor leerkrachten, stagiaires en onderwijs ondersteunend personeel.

BLICK op onderwijs vertegenwoordigt een grote diversiteit aan scholen: basisscholen, speciaal onderwijs, praktijkonderwijs en voortgezet onderwijs. De BLICK-scholen hebben elk hun eigen identiteit en specifieke speerpunten zoals wetenschap en techniek, klas van de toekomst en legoklassen. Daarnaast wordt er met verschillende onderwijsconcepten gewerkt, waaronder Unitonderwijs en kernconcepten. Ook wordt op alle scholen gewerkt aan 21ste eeuwse vaardigheden en er is aandacht voor cognitief getalenteerde leerlingen middels Plusklassen.

Tijdens de Meet & Match middag vertelt Mini Schouten, voorzitter College van Bestuur a.i., daar graag meer over en wat BLICK (toekomstige) werknemers of stagiaires te bieden heeft.  Na het plenaire gedeelte is er de mogelijkheid voor vragen en oriënterende gesprekken met de schooldirecteuren, recruiter en HR Adviseur.

De Meet & Match middag van BLICK op onderwijs is bedoeld voor:

  • Medewerkers van BLICK: oriëntatie op mogelijkheden binnen BLICK
  • Open sollicitanten
  • Zij-instromers
  • Herstarters
  • Onderwijsassistenten
  • LIO-ers (leraren in opleiding)
  • Stagiaires (PABO jaar 1-3)

Vergeet niet om je aan te melden voor de Meet & Match middag via de rode button op deze pagina!

Tijden, locatie & aanmelden

Datum Woensdag 15 mei 2019
Programma

15:30 uur: inloop/ontvangst
16:00 uur: presentatie voorzitter college van bestuur: Mini Schouten
16:30 uur: oriëntatie op mogelijkheden, kennismaking met de schooldirecteuren, mogelijkheid tot vragen stellen aan recruiter en HR adviseur
17.30 uur: afsluiting

Locatie Aula van het IJsselcollege, adres: Pelikaanweg 1, Capelle aan den IJssel
Aanmelden Aanmelden kan via de rode button op deze pagina