Stel cookie voorkeur in

Open sollicitatie

Over BLICK op onderwijs

BLICK staat voor: Boeiend Leren in Capelle en Krimpen. En dat is precies waar de stichting voor staat: aanbieden van uitdagend onderwijs van 4 tot 18 jaar aan leerlingen van alle niveaus. BLICK richt zich op eigentijds en kwalitatief hoogstaand onderwijs. Onze missie is “Een gelukkig kind op een fantastische school”.

BLICK is een ambitieuze groep van totaal 10 scholen voor primair en voortgezet onderwijs, met ondersteuning van een stafbureau. Door de samenwerking wordt het mogelijk dat onze leerlingen binnen dezelfde stichting zijn/haar onderwijsloopbaan start in groep 1 en afrondt in de laatste klas van het voortgezet onderwijs.

BLICK wil dichtbij de leerlingen zijn, bij de maatschappij en bij elkaar. Wij willen als afspiegeling van de samenleving ook verbinding zoeken binnen en tussen de diverse scholen van onze stichting. We bieden prima onderwijskwaliteit, waardoor leerlingen hun talenten maximaal kunnen ontplooien. In onze scholen is iedereen – medewerker en leerling – geïnspireerd en bevlogen. We voelen hoe een frisse wind waait en we maken daar dankbaar gebruik van.

Wil je graag bij ons werken maar hebben wij op dit moment geen passende vacature? Dan kun je altijd een open sollicitatie sturen.

Wie ben jij

Medewerkers van BLICK zijn hooggekwalificeerd, nemen eigen initiatief, zijn inspirerend en bevlogen, zijn zelfstandig en nemen eigen verantwoordelijkheid in een motiverend, stimulerende leeromgeving voor leerling en medewerker. Je bent pro actief en je hebt zelfreflectie. Je voelt je thuis in een omgeving die in beweging is en werkt graag samen. Onderwijs is continue in beweging en je ziet het als een uitdaging om een bijdrage te leveren aan onderwijs bij BLICK!

Voor onderwijzend personeel dien je in het basisonderwijs te beschikken over een PABO-diploma en voor het voortgezet onderwijs een relevant HBO diploma.

Dit bieden wij

Naast een diversiteit aan leuke scholen en enthousiaste leerlingen in combinatie met kernwaarden dichtbij, verbinden, kwaliteit en bevlogen bieden we ook aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden conform cao-po of cao-vo. Ook investeren wij veel in menselijk kapitaal en hebben we veel ontwikkeld op het gebied van leren en ontwikkelen voor medewerkers en zal daar blijvend aandacht op gegeven worden.

Meer informatie en sollicitatie

BLICK is permanent op zoek naar enthousiaste en bevlogen medewerkers. Wil je ook op een van onze scholen werken? Herken jij jezelf in deze omschrijving? Hebben we op dit moment geen passende vacature? Dan nodigen wij je graag uit om een open sollicitatie te doen door motivatiebrief te sturen voorzien met een recent cv naar peno@blickoponderwijs.nl